ВМРО надвишават в пъти партийната субсидия. На тези избори те са

...
ВМРО надвишават в пъти партийната субсидия. На тези избори те са
Коментари Харесай

Сидеров: Каракачанов трябва да ми е благодарен, че е на този пост и постига такива успехи

ВМРО надвишават в пъти партийната дотация. На тези избори те са изхарчили над 6 милиона. Главният им разход е за покровители. Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, тъй като няма по какъв начин да поддържа една машинация. Това съобщи водачът на партия „ Атака “ Волен Сидеров по БТВ.

„ Този резултат идва след една доста огромна договорка. Резултатът на Вътрешна македонска революционна организация ще коства на данъкоплатците 3 милиарда лв.. Става въпрос за закупуването на американските изтребители. Ако ни бяха толкоз огромни другари, можеха да ни подарят изтребители, както направиха в други страни. Животът стана подобен, че би трябвало да стимулираш финансово гласоподавателите “, посочи водачът на партия “Атака “.

„ Не съм удовлетворен от извършените евроизбори, тъй като в тях участваха 1/3 от българските жители, също така те се организираха по методика, която е в нарушаване на европейските нормативи. Бариерата не може да е повече от 5%, а при нас е 5,8% “, счита той.

Предлагали сме партийните дотации да отпаднат. Ако сме надзвели пари по калкулации на финансовото министерство, акцентира той.

Според Сидеров би трябвало да се промени законът, тъй че, в случай че 50% от гласоподавателите не са дали своят вот, вотът да не се счита за законен.

На въпрос, дали след сходни думи, не се заплашва дребната коалиция, Сидеров сподели, че обединението е реалност, с помощта на него. „ Г-н Симеонов доста се колебаеше, а господин Каракачанов би трябвало да ми е признателен, че е на този пост и реализира такива триумфи “.

Сидеров изрази разочарованието си от това, че евродепутатът Ангел Джамбазки го атакува при всяка опция в Екологичен потенциал, пишейки доноси. Думите му са по отношение на анексирането на Крим. Целта му била Консерваторите в Европа да се разочароват от мен и да не се снимат с него. Сидеров акцентира, че Джамбазки си сменял позицията по въпроса за признаването на Крим. Заради нападките на Сидеров във връзка с Джамбазки, евродепутатът се закани да заведе дело. Сидеров е уверен, че не е клеветил сътрудниците си и дава обещание парична премия на всеки, който потвърди противоположното.

Евродепутатите са цялостна мъгла. Не се знае какви средства получават, защо ги харчат. Не дадоха отговор какъв брой пари натрупат и дали няма да създадат подаяние с част от тях. Затова КПКОНПИ би трябвало да извърнат внимание.

Вътрешна македонска революционна организация желаят преразглеждане на съдружното съглашение и свършеното досега. Пред разпад ли е дребната коалиция. Могат да се прибавят нови цели като анекс, имаме добра финансова стратегия, имаме съображение за това. Виждаме се в Народното събрание постоянно.

Сидеров заподозря, че двете националистически партии желаят да отстранят „ Атака “ от обединението.

„ Продължавам да мисля, че Цветанов е един огромен политик, той има бъдеще. Излизайки от ръководството, ще остане в историята. Не сме се чували след подаването на оставката му, само че не е нужно с него се разбираме без думи “, сподели Волен Сидеров.

На въпрос дали би поставил синята каска, Сидеров сподели, че няма потребност от синя каска, а по-скоро от сиво вещество под нея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР